Misstänkt jaktbrott i Norsjö!

Norsjö (JJ) En man som sköt en råbock vid en utfodring i Norsjö i Västerbotten är misstänkt för både jaktbrott och framkallande för fara för annan.

Händelsen inträffade vid en rådjursutfodring där fast boende lagt ut mat till rådjuren. Den misstänkte skytten såg sin chans att på ett lätt sätt skjuta en råbock. Eftersom det hela inträffade i en by upptäcktes det snabbt och anmäldes till polisen.
Polisen som undersökt händelsen har funnit en som är skäligen misstänkt för brotten. Den misstänkte är inte hemmahörande i Norsjö, utan var på besök, rapporterar Norran.

AKTUELLT

Kommun och polis oense om hotfull varg

Finland (JJ) Kommunstyrelsen i Vörå och polisen har kommit ihop sig om en närgången och hotfull varg. Polisen beslöt att den inte skulle avlivas och nu har kommunen JO-anmält polisen.

Ingrid 79 år fällde 20-taggare

Strömsund (JJ) Att åldern inte har någon betydelse är Ingrid Ludwig, 79 år, ett levande bevis på. I går fällde hon en riktig drömtjur på 20-taggar i Lillvikens Jaktlag, i norra Jämtland.

Det är den vikbara Tikkan polisen vill stoppa

Umeå (JJ) Andra vapen kan enkelt plockas isär och blir då kortare än Tikka T3 TAC A1. Men det är bössan med den vikbara kolven polisen vill stoppa. Nu ska saken upp i Kammarrätten och hittills har tvisten om Tobias Lindgrens licens kostat honom 74 000 kronor.

Annonser