Mikael Moilanen utsedd till nyhetsredaktör

Kungsbacka (JJ) I ett år har Mikael Moilanen, Fagersta, arbetat vid Jaktjournalen som nyhetsreporter. Nu tar han det övergripande ansvaret för vår nyhetsbevakning och blir nyhetsredaktör.

Mikael Moilanen är utsedd till nyhetsredaktör på Jaktjournalen.

Jaktjournalens intensiva nyhetsbevakning har gjort att alla besöksrekord slås på löpande band. I fjol hade hemsidan 1,8 miljoner unika besökare och nu under våren och lågsäsongen snittar vi cirka 62 000 unika besökare i veckan.

– En jätteintressant utveckling och lägg därtill att tidningen läses av över 70 000 personer varje månad. Mikael brinner verkligen för nyheter och nu får han ett större ansvar för att fortsätta utveckla detta. Samtidigt får Per Jonson, som tidigare ansvarade för nyheterna, mer tid att jobba med det han brinner för – jaktreportage.

– Detta innebär att Per får mer tid i skogen och Mikael vid nyhetsdisken, men Per kommer även i framtiden att jobba med nyheter när han inte är ute och gör spännande jaktreportage, som jag tycker att han gör väldigt bra, förklarar chefredaktör Holger Nilsson.

Mikael Moilanen har 30 års erfarenhet av nyhetsjournalistik och jobbar inte bara med pennan utan även med mikrofonen när han producerar webbradiointervjuer till hemsidan.

– Vi är helt beroende av bra kontakter med våra läsare och följare som kommer med värdefulla tips och till mig kan man ringa dygnet runt, det är aldrig för sent eller tidigt, understryker Mikael Moilanen.

Glöm inte att bokmärka www.jaktjournalen.se för att snabbt få tillgång till de senaste jaktnyheterna.

Har Du ett nyhetstips kontakta Mikael Moilanen direkt, e-post: moilanen86@gmail.com

eller tel 070-744 18 21.

Per Jonson kontaktar du via, e-post: per.jonson@jaktjournalen.se

 

 

 

 

Dela artikeln via e-post

AKTUELLT

Hundstopp vid björnåtel ska skydda honor med ungar

Stockholm (JJ) Nu kommer en ny förklaring till varför det är förbjudet för björnhundar att ta upp spår vid åtel. Regeln ska skydda honor med ungar, säger Per Risberg, handläggare på Naturvårdsverket, i Jaktjournalens webbradio.

Unika filmsekvenser från björnskällning

Sveg (JJ) Benny Busk tog i fjol höst över den då drygt fyraåriga jämthundshanen Bamse. Då hade hunden aldrig tidigare skällt björn. Bennys första släpp med Bamse visade dock att hunden hade en dold talang. Nu i helgen lyckades Benny också filma ståndskallsarbete på björn med sin drönare.

Misstänks ha skadskjutit ko

Vimmerby (JJ) En ko hittades på lördagen så svårt skottskadad att hon fick avlivas. En jägare är misstänkt för att ha skjutit på kon.

Annonser