Mäkipuiston Miina SM-vinnare

Mäkipuiston Miina, ägare Mikael Karjalainen, BureåKalix (JJ) Mäkipuiston Miina, ägare Mikael Karjalainen, Bureå, lyckades bäst under stövar SM i Kalix med två fulla drav på 120 minuter.

Miina drev hare full tid båda dagarna och stod efter lördagens prov som ohotad segrare i 2007 års SM för stövare. Tvåa blev Kilbackens Piika-Tyttö, ägare Tore Svensson, Ryssbält och på tredje plats hamnade Kroonmäen Jesse, ägare Ulf Embretsen, Färila.
Komplett resultatlista finns på Jaktjournalens SM-sidor.

AKTUELLT

Ulkeröd – En undangömd bohuslänsk pärla

Hedekas (JJ) Med utsikt mot Kynnefjäll och omgiven av betesmarker och böljande kullar ligger Ulkeröds Gård. En fantastisk pärla där familjen Lyrdal inte sparat på krutet. För den jakt- och skytteintresserade som uppskattar expertis på alla plan är detta rätt ställe att spendera en helg.

Vi är Jaktjournalen: Tommy jagar helst rovdjur

Kungsbacka (JJ) Jaktjournalen hade inte varit något utan alla våra duktiga medarbetare. Men vilka är de och vad jagar de helst när de inte skriver och fotar för vår räkning? Nu i juli tar vi tempen på personerna bakom kulisserna. I dag är det vår utrustningsredaktör Tommy Östlunds tur.

Annonser