Leif Lundberg SM-mästare i jaktkombination

Tibro (JJ) Leif Lundberg, tävlande för Sunderbyn Jaktskytteklubb, sköt bäst av alla drygt femtio deltagarna när årets SM i jaktkombination i helgen avgjordes i Tibro.

Efter två dagars skjutning på älg-, skeet-, och grisskyttebanorna stod det till slut klart att Leif Lundberg hade fått ihop 555 poäng, en poäng mer än närmaste konkurrent. Därmed försvarade Leif sin SM-titel från i fjol.
Tvåa blev Christian  Andréasson, Arvika Jaktskytteklubb, 554p på tredje plats slutade Lars-Erik Sundler, Hammarö Jaktskytteklubb 552 poäng.

ANNONS ▼
ANNONS ▼
AKTUELLT

Åt trafikdödad kviga – Åtalas för jaktbrott

Efter att ha kört på en kviga rensade den 50-årige föraren och hans kamrater den från vom och glassplitter, och delade på köttet. Men de hade inte jakträtt på platsen och nu åtalas de för jaktbrott, skriver Värmlands Folkblad.

Hårkorset: Kom i form med HI-metoden!

Direkt efter tolvslaget fattas tusentals mer eller mindre välgrundade beslut att börja ”ett nytt liv”. Det finns många metoder att gå ner i vikt och komma i form. Den som vill börja det nya året, som det gamla slutade, kan välja champagnemetoden, medan personer lagda år vegohållet kanske finner ett alternativ i bananmetoden. Rovdjursmetoden påstås vara perfekt för den urbane jägaren. Men Jaktjournalens skribent Kjell Brännström vill slå ett slag för HI-metoden.
ANNONS ▼

Annonser