Landslagsskyttar invigde Gyttorps nya toppmoderna fabrik

NORA (JJ) I dag invigs Gyttorps nya toppmoderna hagelpatrons anläggning i Nora. På plats för att klippa bandet fanns landslagskyttarna Natalie Larsson och Therese Lundkvist.

Finbesök på invigningen när Natalie Larsson, t.v., och Therese Lundkvist, t.h., klippte bandet.Bara för en stund sen klipptes bandet till Gyttorps nya jättesatsning. En toppmodern hagelpatronsfabrik i Nora. 

Den supermoderna anläggningen kommer kunna producera 30 000 patroner per timma. Med nuvarande bemanning på enkelskift, räknar Gyttorp med en produktionskapacitet på 250 miljoner patroner om året.

På invigningen fanns ett 100-tal personer på plats, däribland Jaktjournalen. Landslagskyttarna Natalie Larsson och Therese Lundkvist var specialinbjudna för att klippa bandet vid invigningen. Båda sponsras av Gyttorp i sin skyttesatning.

Mer om invigningen och den nya fabriken kommer i nästa nummer av Jaktjournalen. 

AKTUELLT

Bokmärk hemsidan – JJ-appen försvinner

Kungsbacka (JJ) Från och med den 18 augusti är det www.jaktjournalen.se som gäller. Då släcker vi nämligen ner vår nyhetsapp. På vår hemsida kommer nyheter, filminslag och radiointervjuer till sin rätt på ett betydligt bättre sätt. Se till att bokmärka sajten och skapa en ikon på hemskärmen på din mobil.

Annonser