Weimaraner valpar!

En kombinerad lång och korthårskull efter högt meriterade föräldrar med mycket goda allroundanlag och fin stamtavla! U: J, C.I.E, NORD V-16, NO V-16,17, SE V-16, DK V-16 WeimStars Famous Cat af Isolda. E: RLDN, NORD JV-16, DK JV-16, SE JV-16, NO JV-16, NO V-17 WeimStars Frozen Ice af Troy.
Båda föräldrarna har ett starkt stående för fågel och hårvilt. De har maxpoäng i e-söksgrenarna, på land och i vatten. Och höga poäng både i u kl och ö kl. Båda är duktiga apportörer av diverse vilt. De är också duktiga på att ställa både vildsvin, älg och björn! Båda är också godkända som viltspårshundar. Båda två har gjort ett mentaltest utöver det vanliga för rasen! Och valparna förväntas därför att bli stabila och trevliga mentalt. Båda föräldrarna har även många utställningstitlar ifrån olika länder. Samt blivit Bäst i rasen, fått Champion kvalite och Best in show-placeringar!
Valparna är födda 2019-01-09 och levereras den 9-10 mars. Mera info och bilder på föräldrarna och släktingar finns på min kennelsida på facebook!
Välkommen att höra av dig angående en valp!? :D
/ Mvh Sara, WeimStars kennel

KONTAKT

Sara

070-543 00 92

Pris: 15 kr

ANNONS ▼

ANNONSERA

Köp & Sälj avser privatpersoner. Företag hänvisas till vår annonsbyrå.

MINA ANNONSER

Hantera dina annonser genom att först logga in. Skapade du din annons med ett dagspass eller utan att logga in, har du fått en e-post med information om hur du ändrar din annons.

PROBLEM?

Tveka inte att kontakta redaktionen vid problem med Köp & sälj.

Annonser