Unika ställande vildsvinshundar & älghundar

Louisiana Catahoula Leopard Cur dog!
En ras med härstamning så långt tillbaka i tiden som 1500-talet, USA. Louisianas nationalras. Catahoula har en helt unik jaktteknik som inte går att träna fram. Det ligger i rasen Catahoula. Självständigt arbetande men med en djup rotad lojalitet till ägaren. Goda trogna familjehundar.
Förutom deras unika teknik i jakt, är även deras utseende unikt.
De går ut självständigt, och ställer genom att arbeta framför, mot ansiktet på det djur de ställer. Catahoula finns redan representerade i Sverige, om än i litet antal. Ur denna kull är redan valp bokad till Sverige. Catahoulan finns däremot välrepresenterade i övriga Europa med mycket gott rykte om dess jaktegenskaper, smidighet och snabbhet.

Ur denna kull är det 3 valpar kvar som vi letar hem till. Självklart är hem med jakt det vi söker i första hand, men långt ifrån ett krav.
Det har visat sig att Catahoula även lämpar sig väl för Spår, eftersök, lydnad,Ring eller skriv så berättar vi gärna mera.0709 447507
Jakthälsningar
Axel

Ni hittar oss också på fb, Cold Corner Catahoula

www.facebook.com/search/top/?q=cold%20corner%20catahoulas&epa=SEARCH_BOX

KONTAKT

Axel Forster

0709447507

Pris: 12 000 kr

ANNONS ▼

ANNONSERA

Köp & Sälj avser privatpersoner. Företag hänvisas till vår annonsbyrå.

MINA ANNONSER

Hantera dina annonser genom att först logga in. Skapade du din annons med ett dagspass eller utan att logga in, har du fått en e-post med information om hur du ändrar din annons.

PROBLEM?

Tveka inte att kontakta redaktionen vid problem med Köp & sälj.

Annonser