Kompis SM-vinnare

Rickard Andersson, Hyssna med segerbucklan och sin SM-vinnare, drevern Örnfjordens KompisVårgårda (JJ) Drevern Kompis, ägare Rickard Andersson, Hyssna, tog hem årets SM för små drivande hundar.

Kompis drev full tid på hare och tog sedan två andrapris på rådjur. Totalt gav det 101 poäng och seger i årets SM.
På andra plats placerade sig taxen Emil, ägare, Jan Andersson, Sollerön, med två förstapris och ett andrapris på rådjur.
På tredje plats slutade drevern Buster, ägare Håkan Eklund, Kungshamn. Buster tog två förstapris på rådjur och ett andrapris på hjort.Årets SM tävlingar var av mycket hög klass med rekordresultat.
Läs mer om den spännande SM-tävlingen i nummer tre av Jaktjournalen.

AKTUELLT

Ulkeröd – En undangömd bohuslänsk pärla

Hedekas (JJ) Med utsikt mot Kynnefjäll och omgiven av betesmarker och böljande kullar ligger Ulkeröds Gård. En fantastisk pärla där familjen Lyrdal inte sparat på krutet. För den jakt- och skytteintresserade som uppskattar expertis på alla plan är detta rätt ställe att spendera en helg.

Vi är Jaktjournalen: Tommy jagar helst rovdjur

Kungsbacka (JJ) Jaktjournalen hade inte varit något utan alla våra duktiga medarbetare. Men vilka är de och vad jagar de helst när de inte skriver och fotar för vår räkning? Nu i juli tar vi tempen på personerna bakom kulisserna. I dag är det vår utrustningsredaktör Tommy Östlunds tur.

Annonser