Klarar inte konkurrensen – Bosjökloster ställer in

Eslöv (JJ) I mitten av februari stod det klart att Elmia Game Fair realiserar sina på planer på en skånsk jaktmässa. Som en följd av detta väljer nu Skånska Jakt och fiskemässan att ställa in sin mässa.

Skånska Jakt och Fiskemässan som under många år varit det självklara valet för skånska jägare att spana in jaktprylar väljer att ställa in årets mässa. Anledningen enligt arrangörerna är att de inte klarar av att matcha den nya jaktmässan som går av stapeln samma helg bara några mil bort.

Det är Elmia Game Fair som utvidgar sin mäss-satsning och kompletterar upp Jönköpingsmässan med en ny mässa på Ellinge slott.

I ett pressmeddelande på sin hemsida skriver Skånska Jakt och Fiskemässan att de står inför en David mot Goliat situation, men trots att arrangörerna anmält den nya mässan till konkurrensverket har de inte fått något gehör.

Läs också:
Elmia intar Skåne till sommaren

AKTUELLT

Möttes av död älgtjur i trädgården

Veddige (JJ) När Lisbeth Claessons sambo skulle åka till jobbet upptäckte han en älg som låg och sov i trädgården. Lisbeth väcktes och tillsammans smög de ut med kameran. Älgen visade sig dock inte sova. Intill garageuppfarten låg den fina älgtjuren död.

Älgjakt med välgörenhetstema i Harrsjön

Harrsjön (JJ) Per Jonsson, Strömsund drabbades av cancer före jul 2017. Efter operation och behandling ville Per göra något för de som bor på patienthotellet och sysselsätter sig i dess hobbyverkstad Oasen i Umeå. Med hjälp av SCA styrdes en älgjakt upp med syfte att samla in pengar till Oasen. Det blev ett lyckat arrangemang.

Annonser