JJ:s vinnarjakt på älg avslutad

Läs mer om den spännande vinnarjakten där den här 14-taggaren sköts i kommande nummer av Jaktjournalen. Lidsjöberg (JJ) Efter tre dagars intensiv älgjakt är Jaktjournalens vinnarjakt för prenumeranter i nordvästra Jämtland avslutad.

De fem prenumeranter som vann tre dagars älgjakt i nordvästra Jämtland fick vara med om en händelserik jakt där det sköts fem älgar.

Det fälldes älg alla tre dagar och under måndagens jakt hade en av jägarna turen att få se en björnhona med två ungar. Trots tufft väder med temperaturer kring nollstrecket med iskallt regn var det inga ledsna miner bland deltagarna.

Avslutningsdagen sköts en tjur och en kviga.

– Bra och trevlig jakt. Helt olik den älgjakt vi har hemma där vi jagar med drevkedja, säger Mattias Arnstein, Strängnäs, en av vinnarna.

Läs allt om den spännande och intressanta jakten i kommande nummer av tidningen Jaktjournalen.

AKTUELLT

Bokmärk hemsidan – JJ-appen försvinner

Kungsbacka (JJ) Från och med den 18 augusti är det www.jaktjournalen.se som gäller. Då släcker vi nämligen ner vår nyhetsapp. På vår hemsida kommer nyheter, filminslag och radiointervjuer till sin rätt på ett betydligt bättre sätt. Se till att bokmärka sajten och skapa en ikon på hemskärmen på din mobil.

Älgjaktsvinnarna klara

Kungsbacka (JJ) Varje höst lottar Jaktjournalen ut fem platser till tidningens älgjakt i Ströms Vattudal. Som vanligt är intresset mycket stort. Och de lyckliga vinnarna är…

Annonser