JJ-vinnarna hemma efter älgjakt i Ströms Vattudal

Strömsund (JJ) Jaktjournalens älgjaktjakt med prenumeranter i Ströms Vattudal blev återigen en mycket lyckad tillställning. Prenumeranterna har just kommit hem och ett par av dem med älgtroféer.

Varje höst lottar Jaktjournalen ut fem platser i JJ:s älgjaktslag för tre dagars älgjakt i Ströms Vattudal, som ligger i Nordvästra Jämtland inom Strömsunds kommun.

Alla prenumeranter har möjlighet att anmäla sitt intresse till älgjakten. I år var det 2 800 som vile jaga älg med oss, fem lyckliga vinnare kunde i slutet av förra veckan och början av helgen jaga på fantastiska älgmarker i närheten av Lidsjöberg och Svaningen.

Vinnarna som deltog var Henrik Claesson, Tenhult, Emil Grip, Hällefors, Peter Gerhardsson, Sävsjö, Jörgren Wallgren, Askersund och Tomas Berlin, Heby.

När jakten startade var det 15 cm blöt nysnö och ett 100-tal renar möttes på vägen ut. Men trots detta blev jakten lyckad, renarna och älghundarna möttes aldrig och tre älgar kunde skjutas under jakten.

I nr 3 2015 kommer Du att kunna läsa ett stort reportage från jakten i Jaktjournalen. Då börjar vi också ta emot anmälningarna till 2015 års jakt.

Snön vräkte ned, men det hindrade inte Jaktjournalens prenumeranter från att skjuta älgar. Fr v Peter Gerhardsson, Emil Grip, Jörgen Wallgren och Tomas Berlin, Henrik Claesson saknas på bilden.

AKTUELLT

Bokmärk hemsidan – JJ-appen försvinner

Kungsbacka (JJ) Från och med den 18 augusti är det www.jaktjournalen.se som gäller. Då släcker vi nämligen ner vår nyhetsapp. På vår hemsida kommer nyheter, filminslag och radiointervjuer till sin rätt på ett betydligt bättre sätt. Se till att bokmärka sajten och skapa en ikon på hemskärmen på din mobil.

Annonser