Jaktlust.com – Ny satsning på jakt och shopping på nätet

Sätila (JJ) Mikael Jägare och Thomas Ekberg har nu dragit igång sin nya satsning på nätet- Jaktlust.com.
Fotografen Mikael Jägare och yrkesjägaren Thomas Ekberg satsar nu på jaktbutik och filmsajt.

– En kombination av jaktbutik och filmsajt skulle man kunna säga. Vi vill kunna erbjuda marknadens bästa jaktkläder och produkter till bra priser, men samtidigt erbjuda våra kunder en stunds avkoppling.  Något mer att göra än att bara handla helt enkelt, säger Mikael Jägare

Produktkategorier och filmarkiv kommer löpande utökas och vi kommer få stifta bekantskap med en hel det välbekanta ansikten. Bland annat dyker Leif Mannerström upp på sidan inom kort och förklarar hur han ser på användning av vilt i köket.

-Vi tror också att vi kan öka och odla intresset för jakt bland människor som kanske bara ”snuddat” vid vår livsstil. Detta genom att erbjuda gratis visning av jaktfilmer, visa tillvaratagande av vilt och dela med oss av goda viltrecept, säger Thomas Ekberg.

Användande av rörlig bild på nätet blir allt vanligare. För att nå ungdomar och öka intresset för jakten är det viktigt att även jaktbranschen hänger med i denna utveckling.  80% av alla ungdomar i åldern 13-15 år är uppkopplade dagligen via dator, mobil eller surfplatta.

-Om vi vill nå dessa ungdomar så måste vi göra det på deras villkor, menar Thomas Ekberg.

På Jaktlust.com kommer man också att använda film för att visa funktioner på produkter och kläder.
-Stillbilder säger en del om exempelvis en jaktryggsäck, men med rörlig bild kan vi visa alla funktioner på ett helt annat sätt, säger Mikael Jägare.

I ryggsäcken har man på www.jaktlust.com också ett arkiv av jakt- och naturfilm inspelat under drygt 20 år i skog och mark.

Under hösten producerar duon Ekberg/Jägare en ny säsong av serien Jaktlust vilken blir säsong fem. Denna gång i en ny kanal – TV4:s nya storsatsning på lifestyle, TV12.

AKTUELLT

Ingrid 79 år fällde 20-taggare

Strömsund (JJ) Att åldern inte har någon betydelse är Ingrid Ludwig, 79 år, ett levande bevis på. I går fällde hon en riktig drömtjur på 20-taggar i Lillvikens Jaktlag, i norra Jämtland.

Det är den vikbara Tikkan polisen vill stoppa

Umeå (JJ) Andra vapen kan enkelt plockas isär och blir då kortare än Tikka T3 TAC A1. Men det är bössan med den vikbara kolven polisen vill stoppa. Nu ska saken upp i Kammarrätten och hittills har tvisten om Tobias Lindgrens licens kostat honom 74 000 kronor.

Vad är det för skogsfågel egentligen?

Norrbotten (JJ) Kusinerna Jonte Salomonsson och Joel Salomonsson från Gråträsk och Piteå i Norrbotten är ivriga skogsfågeljägare. I går fällde dock en skogsfågel de aldrig tidigare stött på. Inte ens fågelforskaren Martin Green kan med säkerhet säga vad det rör sig om.

Annonser