Jaktjournalens arkiv öppet för alla!

www.jaktjournalen.se har funnits på nätet sedan 1997. I vårt arkiv finns massor av jaktartiklar, vapentester, frågor och svar till till vapensmeden, mängder av recept och mycket mer.

Arkivet är öppet för alla prenumeranter som kan logga in sig med sitt prenumerationsnummer (finns längst bak på tidningen) och postnummer.
Från och med i dag finns möjligheten för de som inte är prenumeranter att via ett SMS beställa en kod för 25 kronor som är giltig i ett dygn.
Testa genom att gå in på någon av våra avdelningar, klicka på arkiv och välj sedan en låst fil. Du får du upp en instruktion om hur du beställer en SMS-kod.
Enklaste sättet är naturligtvis att bli prenumerant på Jaktjournalen. Då får du tillgång till alla tjänster på nätet utan extra kostnad.  Kolla länken här undertill!

AKTUELLT

Naturbevakare ångrar förhastat tjuvjaktsinlägg

När Rovdjursföreningen meddelade att varghanen i Juvbergsreviret sannolikt var tjuvjagad blev det hård tongång i facebooktråden. Naturbevakare Mats Hallin tyckte att "myndigheterna borde sluta dalta med dessa kriminella personer". Problemet är att vargen dog en naturlig död.

Debatt: Hur skulle det bli om alla tar lagen i egna händer?

Lagbrott ska utredas av polis och åklagare, inte av någon slags lynchmobb i media. Men det är extra allvarligt att man misskrediterar polis och åklagarväsendet, eller smutskastar tipsare, anser debattören i sin replik på tidigare debattartikel.

Nya jaktprov på gång i Vorstehklubben

Stenkullen (JJ) De senaste dagarna har det diskuterats flitigt i fågelhundsgrupper på sociala medier. Orsaken är att Vorstehklubben just nu ska ta fram förslag på nya jaktprov med inspiration från Tyskland.

Märkt varg hittad död i norra Värmland

Värmland (JJ) Enligt vad Jaktjournalen erfar har en av vargarna som förra vintern märktes i det så kallade Grenseviltsprojektet hittats död. Uppgifter gör gällande att polisen misstänker illegal jakt.

Annonser