Jaktjournalen ökar upplagan igen!

Nu på morgonen presenterade Svensk Tidningsstatistik upplagesiffror för de flesta av landets tidningar. För Jaktjournalen blev den en trevlig läsning, upplagan ökade 2012 med 400 exemplar i månaden.

Jaktjournalens positiva utveckling fortsätter. Från marsnumret i år har vi gått upp i format och utvecklat tidningen ytterligare i samarbete med läsarna.

– Vi har fått ett oerhört positivt gensvar och det är extra roligt när vi kan göra detta utan att höja priserna, berättar JJ:s chefredaktör Holger Nilsson.

Idag kom alltså nästa positiva besked för Jaktjournalen. Upplagan ökar med 400 exemplar och har nu en totalupplaga på 31 200 exemplar. Detta innebär också att Jaktjournalen är landets största fristående jakttidning.

– Jättekul, vi har jobbat målmedvetet i många år och tagit marknadsandelar. Det här är en framgång jag tillskriver alla engagerade medarbetare och våra trogna läsare, kommenterar Holger Nilsson.

Jaktjournalens fristående konkurrenter, Allt om Jakt & Vapen, Jaktmarker & Fiskevatten, Vapentidningen och Min Jakthund har valt att inte avslöja sina upplagesiffror.

Bland medlemstidningarna blev det ett tapp för Svenska Jägareförbundets tidning Svensk Jakt, med ett minus på 4 300 ex. Totalupplagan är 133 100 ex. Jägarnas Riksförbunds tidning Jakt & Jägare ökade 1 000 ex och har nu en totalupplaga på 31 600 ex.

AKTUELLT

Bokmärk hemsidan – JJ-appen försvinner

Kungsbacka (JJ) Från och med den 18 augusti är det www.jaktjournalen.se som gäller. Då släcker vi nämligen ner vår nyhetsapp. På vår hemsida kommer nyheter, filminslag och radiointervjuer till sin rätt på ett betydligt bättre sätt. Se till att bokmärka sajten och skapa en ikon på hemskärmen på din mobil.

Älgjaktsvinnarna klara

Kungsbacka (JJ) Varje höst lottar Jaktjournalen ut fem platser till tidningens älgjakt i Ströms Vattudal. Som vanligt är intresset mycket stort. Och de lyckliga vinnarna är…

Annonser