Jaktjournalen och Elmia Game Fair i samarbete

Jönköping/Kungsbacka (JJ) Nu är det klart – Jaktjournalen blir officiell mässtidning i samband med att landets största jaktmässa – Elmia Game Fair 40-årsjubilerar i vår.

Jaktjournalen blir mässtidning på Elmia Game Fair

Cirka 225 utställare och över 20 000 besökare beräknas finnas på plats när Elmia Game Fair i Jönköping firar sitt 40-årsjubileum i mitten av maj.

Dessutom kommer Jaktjournalen inte bara att finnas på plats med egen monter. Vi har också utsetts till årets officiella mässtidning.

– Det känns både hedrande och jättekul. Alla besökare kommer att få ett ex av tidningen som kommer att innehålla ett innehållsrikt ”Elmia-special” med varierande reportage från vad som hänt tidigare på mässan, men också vad som ska hända i vår, berättar Jaktjournalens chefredaktör Holger Nilsson.

I samband med mässan kommer även ”Elmia-specialen” att göras som E-magasin och publiceras på både Jaktjournalens och Elmias hemsida.

– I stort sett hela jaktbranschen kommer att finnas på plats och vi hoppas att så många jägare som möjligt kommer förbi vår monter för att prata jakt och förslag på vad Ni vill läsa i Jaktjournalen i framtiden, säger Holger Nilsson.

Inom kort kommer vi även att lotta ut fribiljetter till Elmia Game Fair, håll utkik här på hemsidan.

 

AKTUELLT

Nu ska Sveriges bästa harhund koras

Vrigstad (JJ) Nu är det snart dags för årets stora Stövarmästerskap, Stövar-SM för harhundar. Imorgon invigs arrangemanget i Vrigstad och Jaktjournalen finns naturligtvis på plats.

Bra jaktår för tjäder och vildsvin i Dalarna

Dalarna (JJ) Det är goda tider för skogsfågeljägarna och vildsvinsjägarna i Dalarna. Under senaste jaktåret sköts nästan dubbelt så många tjädrar som året innan – och antalet fällda vildsvin fortsätter öka.

Skadades när hjort attackerade

Linköping (JJ) Eftersöket på en skadad hjort blev dramatiskt när eftersöksjägaren plötsligt blev attackerad och landade så illa att räddningstjänst och ambulans fick inkallas. Olyckan inträffade utanför Sturefors i Linköpings kommun.

Debatt: Riksjaktvårdskonsulent rasar över älgrapport

Kungsbacka (JJ) Skogsstyrelsens föreslår en kraftig sänkning av älgstammen. I diskussioner kring hur mycket älgstammen skulle sänkas nämns en halvering. En hållning och målsättning som givetvis är helt oacceptabel för Svenska Jägareförbundet, landets jägare och högst sannolikt även för den breda allmänheten, skriver riksjaktvårdskonsulent Daniel Ligné i ett debattinlägg.

Skogsstyrelsen vill halvera älgstammen

Kungsbacka (JJ) I en ny rapport föreslår Skogsstyrelsen att man ska halvera älgstammen för att öka tillväxten i skogen. Dessutom föreslår myndigheten att man ska gå från älgförvaltningsområden till klövviltförvaltningsområden.

Annonser