Jaktia öppnar ny konceptbutik i Umeå!

Umeå (JJ) Lagom till vårsäsongen 2015 öppnar Jaktias nya konceptbutik i Umeå. Jaktia Umeå blir en av de större satsningarna i Norrland med ca 700 kvm butiksyta, skriver företaget i ett pressmeddelande.

  
Detta blir Norrlands största Jaktiabutik på hela 700 kvm med rejäla avdelningar för både jakt, fiske och uteliv.

Umeåbutiken kommer att ägas och drivas av Jöns Petter Lidström och Anders Lundström som båda har en lång och gedigen erfarenhet från handel.

Jöns Petter har tidigare bl.a. varit delägare av Hotell Dragonen i Umeå och är idag koncernchef för fastighetskoncernen Dcap i Sverige AB. Jöns Petters stora intresse är sportfiske.

Anders är en hängiven sportfiskare men framför allt jägare både här hemma och utomlands. Anders kommer närmast från Yamaha Center i Umeå där han varit säljare.

Det här känns som en mycket bra lösning, säger Jaktias VD Lars Martinsson.

– Vi har fått ett superläge i Umeå och vi är mycket laddade för att kunna ta väl hand om regionens alla jägare, fiskare och kunder som gillar uteliv, menar Lars.

Umeå som är en expansiv universitetsstad är mycket viktig för oss.

Enligt HUI:s expert Henrik Vestin så ”Kommer Umeå att bli Sveriges hetaste handelskommun”. Det känns därför väldigt roligt att få möjlighet att etablera oss här!

Nu tar vi även Jaktia konceptet vidare och breddar sortimentet för att attrahera nya kundgrupper inom fritid och uteliv.

Jaktia visar sedan några år tillbaka upp en starkt växande distribution genom nya butiker runt om i landet.

– Det känns mycket bra att vi nu även är representerade på norrlandskusten här i Umeå. Vi har ju faktiskt inte funnits här tidigare. Vårt nära samarbete med de mest erkända varumärkena, vår långa erfarenhet, vår kunskap och service via butikerna är kärnan i vår verksamhet, menar Lars.

– Förutom jakt, fiske och uteliv kommer vi även att erbjuda jakt och fiskeresor, vapenreparationer samt intensivkurser i Jägarexamen. Vi kommer också att satsa mycket på aktiviteter och kundevenemang och vill att butiken ska fungera som en naturlig mötesplats för våra kunder, avslutar Jöns Petter Lidström.

Jaktia är Sveriges största jakt/sportfiskekedja med ett 35-tal butiker över hela landet.

AKTUELLT

Unika filmsekvenser från björnskällning

Sveg (JJ) Benny Busk tog i fjol höst över den då drygt fyraåriga jämthundshanen Bamse. Då hade hunden aldrig tidigare skällt björn. Bennys första släpp med Bamse visade dock att hunden hade en dold talang. Nu i helgen lyckades Benny också filma ståndskallsarbete på björn med sin drönare.

Misstänks ha skadskjutit ko

Vimmerby (JJ) En ko hittades på lördagen så svårt skottskadad att hon fick avlivas. En jägare är misstänkt för att ha skjutit på kon.

Annonser