Jaktia öppnar ny butik i Svängsta

Svängsta (JJ) Butikskedjan Jaktia öppnar till våren en ny butik i Svängsta mitt i Blekinges fiskrike. Den 500 kvadratmeter stora butiken kommer att ha avdelningar för sportfiske, jakt, vapen hund och fritid.

Det är i samarbete med Jan Hensche och Tero Jönsson som Jaktia nu öppnar i Svängsta i Blekinge.
Båda herrarna har lång och gedigen jakt- och fiskeerfarenhet, enligt ett pressmeddelande från Jaktia.
Jan Hensche, som blir butikschef, är i dag aktiv inom Jägarförbundet i Bleking och fungerar även som skytteledare. Tero Jönsson är sedan många år tillbaka entreprenör inom tillverkningsindustrin.

Förutom jakt, vapen och sportfiske kommer den nya butiken att erbjuda kurser i jägarexamen, jaktresor och vapenreparationer.
Alla Jaktias butiker kan erbjuda en Jägarskola i form av en intensivkurs där jägarexamen klaras av på fyra dagar. 
Enligt Jaktias VD Lars Martinsson expanderar Jaktiakedjan och målet är att dagens 32 butiker snart ska ha ökat till minst 50 stycken runt om i landet.

ANNONS ▼
ANNONS ▼
AKTUELLT

Stövar-SM för harhundar ställs in på grund av pandemin

Det blir inget SM för harhundar i Värmland i höst. Värmlands Stövarklubb har beslutat att ställa in mästerskapet. – Vi har verkligen vridit och vänt på alternativen men kom fram till att detta är rätt beslut, säger Christer Andersson, ordförande i klubben.

Sunne jaktmässa ställs in

Likt flera andra mässor väljer nu Sunne Jaktmässa att ställa in. – Ingen är mer besviken än vi. Vi hade verkligen sett fram emot att få träffa våra utställare och alla besökare i vackra Rottneros park som vanligt. Framför allt eftersom mässan såg ut att bli den bästa någonsin, men det får bli 2021, säger Bröderna
ANNONS ▼