Jaktia nominerad till Årets Franchisekedja 2015

Stockholm (JJ) Sju företag är nominerade till utmärkelsen Årets Franchisekedja 2015. Ett av dem är Jaktia och priset delas ut vid den årliga Frannygalan i Stockholm den 28 mars.

– Bredden på de nominerade kedjornas verksamheter visar verkligen att franchise är en företagsform som lämpar sig för många olika branscher, inte bara för restaurang och handel. En tydlig trend både i Sverige och utomlands är att allt fler företag inom olika sociala verksamheter använder franchise för att kunna växa och sprida sina idéer och sin kunskap, säger Johan Martinsson, vd för Svensk Franchise.

Jaktia driver sin verksamhet inom jakt och fiske som franschise sedan 2010 och har under den tiden ökat från 17 till 33 butiker. Omsättningen har under samma tid ökat från 80 till 300 miljoner kronor.

Övriga nominerade företag är; PostNord Sverige, Wayne´s Coffee, Ångtvättbilen, O´Learys, Puls & Träning, samt Sibylla.

AKTUELLT

Skarp kritik mot polisens hantering av vapenärenden

Linköping (JJ) Polisprofessor Stefan Holgersson riktar skarp kritik mot polisens myndighetsutövning i vapenärenden. I en forskningsrapport kommer han fram till att polisen klipper och klistrar i lagtexter och inte lägger fram uppgifter som talar till klagande personers fördel.

Annonser