Jaktbutik polisanmälde konkurrent!

Vildsvinsbutiken i Åsljunga har polisanmält en konkurrent som påstås ha mottagit och sålt varor som felaktigt levererats till dem.

Efter olika besked från den konkurrerande butiken bestämde sig ledningen för Vildsvinsbutiken att kontakta advokat och polisanmäla konkurrenten som redan börjat sälja av varorna.

Det handlar bland annat om 15 paket, bestående av kompletta vildsvinsfoderautomater med ställningar. Efter 13 dagar returnerade konkurrenten varor till Vildsvinsbutiken, men då saknades enligt Vildsvinsbutiken 7 kollin.

Vildsvinsbutiken saknar fortfarande Moultrie foderautomater, ammunitionslådor och Remington foderautomat.

Polisutredning pågår. 

AKTUELLT

Bokmärk hemsidan – JJ-appen försvinner

Kungsbacka (JJ) Från och med den 18 augusti är det www.jaktjournalen.se som gäller. Då släcker vi nämligen ner vår nyhetsapp. På vår hemsida kommer nyheter, filminslag och radiointervjuer till sin rätt på ett betydligt bättre sätt. Se till att bokmärka sajten och skapa en ikon på hemskärmen på din mobil.

Klarar sig kalven i vinter? Hur många älgar dör?

Fagersta (JJ) – Vi har inte upplevt sådant här väder tidigare. Det går inte att förutse hur många vilda djur som kommer att dö till följd av värmen och torkan. Det säger Jägareförbundets forskningsansvarige, Fredrik Widemo.

Annonser