Jaktbrottshärvan: Hedin omhäktad

Västerås (JJ) Karl Hedin omhäktades på tisdagen, misstänkt för inblandning i illegal vargjakt.

Hedin häktades på sannolika skäl, vilket är den starkare misstankegraden och åtal ska vara väckt senaste den 27 november.

Två män har släppts i utredning, tre sitter häktade.

Det var i slutet av oktober som männen greps och anhölls. Polis och åklagare hävdar att de gjort sig skyldiga till olika brott i samband med illegal jakt på bland annat varg.

Dela artikeln via e-post

ANNONS ▼
ANNONS ▼
AKTUELLT

Ännu en vargattack mot får i södra Sverige

I helgen inträffade ytterligare en attack mot en fårbesättning i södra Sverige. Länsstyrelsepersonal misstänker att det även denna gång är den fårdräpande tiken från Tönsenreviret i Gävleborg som varit framme.

Big Game läggs ned

Jaktmagasinet Big Game läggs ned. Eventuellt kommer tidningen att återuppstå i framtiden, men nu inriktar sig ägarna på att betala tillbaka pengar till dem som löst prenumerationer men inte fått några tidningar.

Björn som skadsköts i Värmland inte påträffad

Den björn som skadsköts under björnjakten i Värmland har fortfarande inte påträffats. –Jägare släppte släppte hundar på en björn, men den hade då alla fyra hörntänder i behåll, säger Per Larsson på länsstyrelsen.

Sista chansen idag att anmäla sig till Jaga med JJ

Nu är det sista chansen att anmäla sig till utlottningen i Jaga med JJ. Fram till klockan 23 ikväll, den 18 september har du chansen att bli med på gåsjakt i Skåne, drevjakt på rådjur och dovhjort i Trollhättan eller vildsvinsjakt i Göteborg.
ANNONS ▼