Jägare troligen dödad av eget skott

SELAÖN(JJ). I fredags eftermiddag hittades en äldre jägare död nedanför ett jakttorn på Selaön, mannen var skottskadad. Jägaren hade begett sig ut för att jaga på förmiddagen. Enligt polisen handlar det troligen om en jaktolycka.

Enligt Eskilstuna-Kuriren har polisen uppgett att de preliminära obduktionsresultaten pekar på att det förmodligen går att utesluta självmord eller att någon annan skulle dödat mannen.

Lars Franzell, vid Sörmlandspolisen, betecknar det inträffade som en jaktolycka.
– Det finns inget som tyder på att någon annan varit inblandad just nu i alla fall, säger Franzell till Eskilstuna-Kuriren. 

AKTUELLT

Bokmärk hemsidan – JJ-appen försvinner

Kungsbacka (JJ) Från och med den 18 augusti är det www.jaktjournalen.se som gäller. Då släcker vi nämligen ner vår nyhetsapp. På vår hemsida kommer nyheter, filminslag och radiointervjuer till sin rätt på ett betydligt bättre sätt. Se till att bokmärka sajten och skapa en ikon på hemskärmen på din mobil.

Björnjakten 2018 – Robert Salomonsson tror på Lillen

Dorotea (JJ) Den 21 augusti är det dags för björnjaktspremiär. I år får totalt 284 björnar fällas under licensjakten som får pågå som längst fram tills den 15 oktober. Jaktjournalen har checkat av hur några av Sveriges mer namnkunniga björnjägare förberett sig.

Annonser