Jägare mordhotad igen!

Återigen har extremvärnarsidan P-T-P hängt ut TV-profilen och yrkesjägaren Thomas Ekberg med hårskors över en bild på honom.

Yrkesjägaren Thomas Ekberg är än en gång mordhotad.
 
 
-Detta bottnar i någon snedvriden bild av att vi jägare skulle vara djurhatare. Ingenting är längre från sanningen, säger Thomas Ekberg i en kommentar.

-Det visar också att vissa inom värnarleden är beredda att ta till vilka metoder som helst när argumenten börjar ta slut gällande vargfrågorna, fortsätter han.
 
Sannolikt är det en eller ett par djupt störda individer som står bakom sidan. På hemsidan listar man också namn och adresser till jägare och uppmanar till våld mot dem som man anser vara ”varghatare”. Man uppmanar också till att förstöra egendom och på andra sätt störa jakten.
 
Förmodligen är det Thomas Ekberg engagemang inom Svenljungagruppen som kämpar för en klok vargpolitik som gjort att man fokuserat just på honom.
 
Thomas, som också är aktuell med TV-programmet Jaktlust som inom kort har premiär i TV4 Sport menar att detta sannolikt också kan vara ett försök till hot mot honom innan premiären av programmet. 

Händelsen är polisanmäld och rubriceras som mordhot.

AKTUELLT

Bokmärk hemsidan – JJ-appen försvinner

Kungsbacka (JJ) Från och med den 18 augusti är det www.jaktjournalen.se som gäller. Då släcker vi nämligen ner vår nyhetsapp. På vår hemsida kommer nyheter, filminslag och radiointervjuer till sin rätt på ett betydligt bättre sätt. Se till att bokmärka sajten och skapa en ikon på hemskärmen på din mobil.

Älgjaktsvinnarna klara

Kungsbacka (JJ) Varje höst lottar Jaktjournalen ut fem platser till tidningens älgjakt i Ströms Vattudal. Som vanligt är intresset mycket stort. Och de lyckliga vinnarna är…

Annonser