Jägare hindrades av turist

Östersund (JJ) Polisen fick tillkallas sedan en jägare nekats tillgång till en skogsbilväg där en utländsk registrerad husbil parkerat.

Händelsen inträffade i morse när en älgjägare skulle ut till sin jaktmark för att jaga. En man hade nämligen parkerat sin husbil på skogsbilvägen och vägrade släppa förbi jägaren.

Mannen som ägde husbilen hänvisade till allemansrätten och flyttade inte sin bil. Polis tillkallades till platsen och fick mannen att flytta sin bil så jägaren kunde komma förbi, rapporterar Östersundsposten.

AKTUELLT

Bokmärk hemsidan – JJ-appen försvinner

Kungsbacka (JJ) Från och med den 18 augusti är det www.jaktjournalen.se som gäller. Då släcker vi nämligen ner vår nyhetsapp. På vår hemsida kommer nyheter, filminslag och radiointervjuer till sin rätt på ett betydligt bättre sätt. Se till att bokmärka sajten och skapa en ikon på hemskärmen på din mobil.

Björnjakten 2018 – Robert Salomonsson tror på Lillen

Dorotea (JJ) Den 21 augusti är det dags för björnjaktspremiär. I år får totalt 284 björnar fällas under licensjakten som får pågå som längst fram tills den 15 oktober. Jaktjournalen har checkat av hur några av Sveriges mer namnkunniga björnjägare förberett sig.

Annonser