Jägare gick vilse – återfanns i morse

Sundsvall(JJ) I dag på förmiddagen återfanns den jägare som varit borta sedan i går, i området kring Stor Laxsjön. En polispatrull hittade mannen som kom gående efter en väg, han har förklarat att han gått vilse i skogen.

– Han har gått vilse och nu vill han tillbaka till brorsan och pappan som befinner sig i jaktkojan, säger Markus Grahn, vakthavande befäl på polisen, till Sundsvalls Tidning/st.nu.

Mannen behöver ingen vård, men var både blöt och kall när han återfanns. Han gick ut för att jaga småvilt men återvände inte till den plats man skulle mötas på.

Polisen fick larmet om den försvunne jägaren i går kväll. Ett omfattande polispådrag sattes in för att söka efter mannen. Det här rapporterar Sundsvalls Tidning/st.nu.

AKTUELLT

Vad är det för skogsfågel egentligen?

Norrbotten (JJ) Kusinerna Jonte Salomonsson och Joel Salomonsson från Gråträsk och Piteå i Norrbotten är ivriga skogsfågeljägare. I går fällde dock en skogsfågel de aldrig tidigare stött på. Inte ens fågelforskaren Martin Green kan med säkerhet säga vad det rör sig om.

Jägare fann fullt utvecklat foster i dovhind

Västsverige (JJ) Ett jaktlag i Västsverige blev minst sagt konfunderade när de på en jakt i helgen passade en dovhind. De fann nämligen ett fullt utvecklat foster i henne. Med andra ord skulle hon kalva nu i dagarna, omkring tre månader senare än normalt.

Annonser