Jaga björn med Jaktjournalen – ta chansen och anmäl dig nu!

Jaga med JJ är tillbaka och vi sparar inte på krutet. Nu har du som prenumerant chansen att vinna två dagar björnjakt tillsammans med oss på i norra Jämtland. Jaktjournalen lottar ut fem platser på jakten.

Var med i utlottningen av fem på platser på björnjakten i slutet av augusti tillsammans med oss på Jaktjournalen. Arkivfoto: Per Jonson

Jaktjournalen jagar både högvilt och småvilt på cirka 3 600 hektar i närheten av Lidsjöberg i Ströms Vattudal, Jämtland.

De senaste åren har vi bedrivit riktad björnjakt och både 2018 och 2019 fällt björnar i samband med björnjaktspremiären. Området är känt som ett av de björntätaste i landet och naturen är dramatisk i det fjällnära landskapet.

Jaktjournalen kommer jaga björn den 24 och 25 augusti. Med ankomst den 23 och hemresa den 26:e. Med oss på jakten finns erfarna hundförare med duktiga björnspecialister.

Låter det spännande? Anmäl dig via formuläret nedan.

Sista anmälningsdag är 16 juni. Vi presenterar vinnarna dagen därpå onsdagen den 17 juni.

Jaktjournalen står för jakt, boende och mat men transport till och från jakten ordnar deltagarna själva. Mer info delges deltagarna efter dragning.

 

ANNONS ▼
ANNONS ▼
AKTUELLT

Ännu en vargattack mot får i södra Sverige

I helgen inträffade ytterligare en attack mot en fårbesättning i södra Sverige. Länsstyrelsepersonal misstänker att det även denna gång är den fårdräpande tiken från Tönsenreviret i Gävleborg som varit framme.
ANNONS ▼