Jaga björn med Jaktjournalen – ta chansen och anmäl dig nu!

Jaga med JJ är tillbaka och vi sparar inte på krutet. Nu har du som prenumerant chansen att vinna två dagar björnjakt tillsammans med oss på i norra Jämtland. Jaktjournalen lottar ut fem platser på jakten.

Var med i utlottningen av fem på platser på björnjakten i slutet av augusti tillsammans med oss på Jaktjournalen. Arkivfoto: Per Jonson

Jaktjournalen jagar både högvilt och småvilt på cirka 3 600 hektar i närheten av Lidsjöberg i Ströms Vattudal, Jämtland.

De senaste åren har vi bedrivit riktad björnjakt och både 2018 och 2019 fällt björnar i samband med björnjaktspremiären. Området är känt som ett av de björntätaste i landet och naturen är dramatisk i det fjällnära landskapet.

Jaktjournalen kommer jaga björn den 24 och 25 augusti. Med ankomst den 23 och hemresa den 26:e. Med oss på jakten finns erfarna hundförare med duktiga björnspecialister.

Låter det spännande? Anmäl dig via formuläret nedan.

Sista anmälningsdag är 16 juni. Vi presenterar vinnarna dagen därpå torsdagen den 17 juni.

Jaktjournalen står för jakt, boende och mat men transport till och från jakten ordnar deltagarna själva. Mer info delges deltagarna efter dragning.

Jaga med JJ - Björnjakt Jämtland

 

ANNONS ▼
ANNONS ▼
AKTUELLT

Stövar-SM för harhundar ställs in på grund av pandemin

Det blir inget SM för harhundar i Värmland i höst. Värmlands Stövarklubb har beslutat att ställa in mästerskapet. – Vi har verkligen vridit och vänt på alternativen men kom fram till att detta är rätt beslut, säger Christer Andersson, ordförande i klubben.

Sunne jaktmässa ställs in

Likt flera andra mässor väljer nu Sunne Jaktmässa att ställa in. – Ingen är mer besviken än vi. Vi hade verkligen sett fram emot att få träffa våra utställare och alla besökare i vackra Rottneros park som vanligt. Framför allt eftersom mässan såg ut att bli den bästa någonsin, men det får bli 2021, säger Bröderna
ANNONS ▼