Intropris räknar med ett lyft av Samuelsson

Kungsbacka (JJ) Ambia Trading Group, där Intropris ingår har tecknat ett samarbetsavtal med Magnus Samuelsson där han ska medverka i koncernens marknadsföring. Samuelsson har bland annat vunnit titeln "Världens starkaste man" och är aktiv jägare.

Ambias VD Marcus Andersson med Magnus Samuelsson som nu blir en förstärkning för Intropris och UTOK:s marknadsinsatser. Foto: Emma Jansson.

Mikael Samuelsson får inledningsvis en framskjuten roll i samband med lanseringen av UTOK och i första hand serien med stöt-, damm- och vattentåliga smartphones. Avtalet omfattar ett löpande engagemang för att stärka Intropris varumärke inom jakt, fiske och utelivssektorn.

– Samuelsson delar många av de värderingar som Intropris står för, säger Ambias VD Marcus Andersson och fortsätter.

– Vi har sedan en tid sökt samarbete med en passande och känd profil som kan hjälpa oss att förmedla våra kärnvärden och Samuelsson motsvarar just det vi letar efter. När vi nu med Intropris söker en större geografisk marknad blir det ännu viktigare för oss att komplettera vår traditionella marknadsföring med insatser som sätter vårt namn i ett samanhang och det här är ett viktigt steg i processen, avslutar Andersson.

– Som aktiv jägare med gård inte så långt från Vimmerby har jag länge varit kund hos Intropris och känner gänget i butiken, säger Magnus Samuelsson. Utöver ett stort och levande sortiment har jag alltid uppskattat det stora kunnande jag mött i butiken. Att få förmedla det och aktivt jobba med deras produkter för jakt, fiske och uteliv ska bli oerhört spännande, tillägger Samuelsson.

Avtalet mellan Ambia och Samuelsson löper över en tvåårsperiod.

AKTUELLT

Svårt vargbiten älg avlivad i Värmland

En älg som sargats svårt av vargar avlivades på onsdagen strax öster om Karlstad. – Den blödde väldigt och hade svåra bettskador, berättar Jägareförbundets ordförande i Värmland, Anders Olsson.

Inrikesministern svarar undflyende om skytteverksamheters framtid

Polisen arbetar med en ny policy som avser besiktning av skjutbanors tävlingsstationer. Blir riktlinjerna som de ser ut i dag verklighet kommer många skytteklubbars verksamhet försvåras. Inrikesminister Mikael Damberg svarar undflyende på Sten Berghedens skriftliga fråga om konsekvenserna av förslaget.

Kalle utbildar jägare i den ”skitigaste jakten”

– En del kursdeltagare inser att de aldrig kommer att jaga säl. Det här är nog den skitigaste jakt man kan tänka sig. Det säger förre jaktvårdskonsulenten Kalle Johansson, som driver säljaktsutbildningar inom nystartade förbundet "Allmogejägarna".

2019 års våtmarksstipendiat korad

Ett gediget arbete med våtmarker för att gynna fåglar som lever i denna biotop premieras varje år, genom Våtmarksstipendiet. I år landade stipendiet i Västergötland.

Annonser