Interjakt expanderar i väster

Norge (JJ) Interjakt bekräftar idag att kedjan öppnar en butik i grannlandet Norge. Butiken kommer vara placerad i Bjørkelangen och är ett övertagande av Nor Team Engros AS.

– Detta är fantastiskt kul. Att vara del av en kedja är idag ett måste för att nå framgång. Ensam är inte stark, och att få vara med från starten i Norge och där se möjligheterna, gör mig ännu mera entusiastisk,
säger Henrik Dedorsson som är ny tillträdande butikschef.

Övertagandet är ett gränsöverskridande samarbete mellan Capreolus Jakt AB, Mi-Lo-Invest AS och Henrik Dedorsson kommer vara ansvarig i butiken. Butiken kommer att hålla ett sortiment inom jakt, fiske, vildmark och hund. I detta ingår även försäljning av vapen och ammunition.

Owe Selin som är Interjakts marknadsstrateg är mycket förhoppningsfull och ser detta som ett
stort genombrott för kedjan.

– Norge har länge varit en stor marknad där vi ser möjligheterna att växa. Idag har vi 20 butiker
som är placerade runt om i Sverige, vi har nu målet att se samma utbredning i Norge inom en
snar framtid, säger Owe.

AKTUELLT

Möttes av död älgtjur i trädgården

Veddige (JJ) När Lisbeth Claessons sambo skulle åka till jobbet upptäckte han en älg som låg och sov i trädgården. Lisbeth väcktes och tillsammans smög de ut med kameran. Älgen visade sig dock inte sova. Intill garageuppfarten låg den fina älgtjuren död.

Älgjakt med välgörenhetstema i Harrsjön

Harrsjön (JJ) Per Jonsson, Strömsund drabbades av cancer före jul 2017. Efter operation och behandling ville Per göra något för de som bor på patienthotellet och sysselsätter sig i dess hobbyverkstad Oasen i Umeå. Med hjälp av SCA styrdes en älgjakt upp med syfte att samla in pengar till Oasen. Det blev ett lyckat arrangemang.

Annonser