Idé om ny jaktapp skrotas

Idén med jaktappen The Great Wild har skrotats.

Det är sajten Breakit som berättar att projektet med jaktappen The Great Wild läggs ned.

Idén var att markägare via appen skulle kunna hyra ut jaktmarker. En rad kändisar anlitades som varumärkesambassadörer, bland annat MMA-stjärnan Alexander “The Mauler” Gustafsson, skidåkaren Jens Byggmark , jaktprofilen Natasha Illum Berg och artisten Måns Zelmerlöw, rapporterar Breakit.

– Produkten höll helt enkelt inte. Det var inte tillräckligt många markägare som ville hyra ut sin mark, säger styrelseordförande Johan Lund till Breakit.

Dela artikeln via e-post

AKTUELLT

Ny hundpejl från WeHunt

WeHunt lanserar en ny hundpejl - GPS Plus. Den kommer presenteras på Elmia Game Fair i Jönköping 30 maj – 1 juni. – Vi vågar påstå att detta är den mest kompletta lösningen för hundförare och jaktlag, säger Theodor Storm som är huvudutvecklare och vice VD på WeHunt.

Blaser R8 Silence – inbyggd ljuddämpare

Blaser R8 Silence är det senaste i Blasers R8 familj. Vid en första anblick ser den nya skapelsen en smula klumpig ut och ger ett tungt intryck. Skenet bedrar och efter en stund har ögat vant sig och efter besöken på skjutbanan är habegäret i fullt sving.Blaser R8 Silence är den första serietillverkade jaktstudsaren med ljuddämpningen integrerad i pipan. Men smakar det så kostar det.

Annonser