I Västmanland återståd en varg att skjuta!

Vargjakten avslutas den 15 februari. I Västmanland hoppas jägarna nu att de senaste dygnens snöande ska medföra bättre spårförhållanden.

En varg återstår att skjuta i årets licensjakt, som avslutas den 15 februari. I Västmanlands skogar letar nu jägare efter vargspår i snön.-Vi är ute och jagar. Men man kan väl säga att vargen leder än så länge, säger Torbjörn Larsson, ordförande för Jägarförbundet i Västmanland, till TV 4 Nyheter.

AKTUELLT

Bokmärk hemsidan – JJ-appen försvinner

Kungsbacka (JJ) Från och med den 18 augusti är det www.jaktjournalen.se som gäller. Då släcker vi nämligen ner vår nyhetsapp. På vår hemsida kommer nyheter, filminslag och radiointervjuer till sin rätt på ett betydligt bättre sätt. Se till att bokmärka sajten och skapa en ikon på hemskärmen på din mobil.

Björnjakten 2018 – Robert Salomonsson tror på Lillen

Dorotea (JJ) Den 21 augusti är det dags för björnjaktspremiär. I år får totalt 284 björnar fällas under licensjakten som får pågå som längst fram tills den 15 oktober. Jaktjournalen har checkat av hur några av Sveriges mer namnkunniga björnjägare förberett sig.

Annonser