Hundexpert om jagade Zorro: ”Hunden gör helt rätt”

Örsundsbro (JJ) – Hunden gör helt rätt. Det säger hundexpert Barbro Börjesson om filmen där basseten Zorro jagas av ett rådjur.

Hundexperten Barbro Börjesson kommenterar filmen där basseten Zorro jagas av ett rådjur. Foto: Gert Davidsson och privat

Jaktjournalen pubicerade på måndagen en film som visar det märkliga drama som jägaren Gert Davidsson råkade ut för i Östergötland.

Basseten Zorro rev i och Gert trodde att det var drev. Det visade sig dock att rådjuret jagade hunden. Läs artikeln och se filmen här.

På Facebook finns debattörer som menar att Zorro borde agerat tuffare. Men det håller inte hundexpert Barbro Börjesson med om.

– När rådjuret går emot hunden är det en klok hund som flyttar på sig, säger Barbro Börjesson i Jaktjournalens webbradio.

Mikael Moilanen
mikael.moilanen@jaktjournalen.se
070 – 744 18 21

 

AKTUELLT

Bokmärk hemsidan – JJ-appen försvinner

Kungsbacka (JJ) Från och med den 18 augusti är det www.jaktjournalen.se som gäller. Då släcker vi nämligen ner vår nyhetsapp. På vår hemsida kommer nyheter, filminslag och radiointervjuer till sin rätt på ett betydligt bättre sätt. Se till att bokmärka sajten och skapa en ikon på hemskärmen på din mobil.

Bra utdelning första björnjaktdagen

Kungsbacka (JJ) Licensjakten på björn drog i gång i dag och det märks att det finns både gott om björn och duktiga jägare i de län där jakten pågår. Över 50 björnar fälldes första dagen.

Annonser