Annons
Hamnade mitt i grävlingslagmål | Jaktjournalen
Just nu:
Annons
5 år sedan grävlingattack
Sura grävlingar gjorde upp på vägen framför Simon Molarins bil.
Hamnade mitt i grävlingslagmål
Kårböle (JJ) Simon Molarin, Kårböle hamnade mitt i stridens hetta när grävlingarna gjorde upp. Med mobilkameran lyckades han filma slagsmålet i strålkastarskenet från bilen.
Händelsen inträffade i går kväll när Simon Molarin var på väg hem från skiftet i skogsmaskinen. Plötsligt ser han tre grävlingar på vägen som slåss. – Dom kom mer och mer nära bilen, så när en grävling var på väg och började stryka mot min bil blev jag tvungen att tuta en gång. Den for iväg som ett skott. Men de två andra som är med på filmen blev kvar cirka fem minuter till och bara bråkade. Simon fick fram sin mobilkamera och filmade fighten. Till sist tröttnade den mindre av grävlingarna och försökte smita. Den större jagade då efter den så långt Simon kunde se. – En otrolig upplevelse som man nog aldrig kommer få uppleva igen. Strax innan mötet satt jag och längtade till att grävlingjakten ska dra igång. Nu blev man ju ännu mer sugen, säger Simon och skrattar.

FLER ARTIKLAR PÅ SAMMA ÄMNE

  SENASTE NYTT

   VAPENTEST

    RECEPT

     FLER NYHETER

      Få koll på alla nyheter – aktivera notiser i din webbläsare
      Jag vill testa!