Gratis Köp- och Sälj-funktion för jägare

Kungsbacka (JJ) Jaktjournalen.se släpper nu en köp och sälj-funktion för jägare som vill annonsera. Tjänsten är helt kostnadsfri och når över 50 000 jägare i veckan.

Lägg ut dina jaktannonser eller spana in vad som finns på vår nya kö- och sälj sida.

Varför leta runt på olika sajter när du letar jaktannonser. Nu satsar jaktjournalen.se på en köp- och säljfunktion som riktar sig till jagande privatpersoner. Här kan du annonsera om allt som har med jakt att göra. Annonsen kommer ligga ute i 60 dagar och du har möjlighet att lägga till bilder till annonsen.

Vår målsättning är att jägarnas Köp- och Sälj ska bli det självklara valet för dig som ska sälja eller köpa så väl jakthundar som vapenutrustning eller jaktarrenden. Vår sajt besöks varje vecka av i snitt 55-60 000 besökare. Ta chansen att synas med din annons du också.

AKTUELLT

Nu ska Sveriges bästa harhund koras

Vrigstad (JJ) Nu är det snart dags för årets stora Stövarmästerskap, Stövar-SM för harhundar. Imorgon invigs arrangemanget i Vrigstad och Jaktjournalen finns naturligtvis på plats.

Bra jaktår för tjäder och vildsvin i Dalarna

Dalarna (JJ) Det är goda tider för skogsfågeljägarna och vildsvinsjägarna i Dalarna. Under senaste jaktåret sköts nästan dubbelt så många tjädrar som året innan – och antalet fällda vildsvin fortsätter öka.

Annonser