Grät av rädsla efter vargmöte!

Vargen kom rusande i full fart. Anna Martinsson, Romelanda, strax norr om Göteborg, skrek av rädsla när hon upptäckte vargen som rusade mot henne och de två hästarna som hon höll i var sitt grimskaft.

Dramat utspelade sig i går morse på gården i Valler, i närheten av Lysegårdens golfbana.

Anna var på väg att sätta ut hästarna när de stannade och frustade.

– När jag lyfte på huvudet såg jag en varg som kom i full fart emot oss. Jag skrek som en idiot för att skrämma vargen, säkert i sex-sju minuter innan min man kom ut i bara kalsongerna, berättar Anna Martinsson för Göteborgs-Posten.

Tillsammans lyckades de få in hästarna i stallet igen och vargen drog sig sakta undan.

– Jag bara grät, jag blev alldeles planikslagen. Det var nog den mest obehagliga upplevelse jag någonsin varit med om, berättar hon för GP.

Anna har även tidigare sett varg i omgivningen och varg har t o m varit framme och luktat på kattluckan.

– Vi är flera här i området som sett varg. Det är inte friskt att en varg springer inpå huset så här. Det är inte sunt, säger Anna Martinsson.

Dela artikeln via e-post

ANNONS ▼
ANNONS ▼
AKTUELLT

Åt trafikdödad kviga – Åtalas för jaktbrott

Efter att ha kört på en kviga rensade den 50-årige föraren och hans kamrater den från vom och glassplitter, och delade på köttet. Men de hade inte jakträtt på platsen och nu åtalas de för jaktbrott, skriver Värmlands Folkblad.

Hårkorset: Kom i form med HI-metoden!

Direkt efter tolvslaget fattas tusentals mer eller mindre välgrundade beslut att börja ”ett nytt liv”. Det finns många metoder att gå ner i vikt och komma i form. Den som vill börja det nya året, som det gamla slutade, kan välja champagnemetoden, medan personer lagda år vegohållet kanske finner ett alternativ i bananmetoden. Rovdjursmetoden påstås vara perfekt för den urbane jägaren. Men Jaktjournalens skribent Kjell Brännström vill slå ett slag för HI-metoden.

Laga till en smarrig hare i ugnen

Hare är ett underskattat matvilt. Prova att tillaga haren i ugnen. Du behöver: 1 hare 5 msk olivolja 1 l vatten 2 vitlökar ½ kg tomater Rosmarin och timjan efter smak salt och peppar eventuellt lite viltfond   Gör så här: •   Lägg alla bitar först 1 dygn i mjölk eller filmjölk om du vill
ANNONS ▼

Annonser