Grät av rädsla efter vargmöte!

Vargen kom rusande i full fart. Anna Martinsson, Romelanda, strax norr om Göteborg, skrek av rädsla när hon upptäckte vargen som rusade mot henne och de två hästarna som hon höll i var sitt grimskaft.

Dramat utspelade sig i går morse på gården i Valler, i närheten av Lysegårdens golfbana.

Anna var på väg att sätta ut hästarna när de stannade och frustade.

– När jag lyfte på huvudet såg jag en varg som kom i full fart emot oss. Jag skrek som en idiot för att skrämma vargen, säkert i sex-sju minuter innan min man kom ut i bara kalsongerna, berättar Anna Martinsson för Göteborgs-Posten.

Tillsammans lyckades de få in hästarna i stallet igen och vargen drog sig sakta undan.

– Jag bara grät, jag blev alldeles planikslagen. Det var nog den mest obehagliga upplevelse jag någonsin varit med om, berättar hon för GP.

Anna har även tidigare sett varg i omgivningen och varg har t o m varit framme och luktat på kattluckan.

– Vi är flera här i området som sett varg. Det är inte friskt att en varg springer inpå huset så här. Det är inte sunt, säger Anna Martinsson.

ANNONS ▼
ANNONS ▼
AKTUELLT
ANNONS ▼

Annonser