Ge bort en prenumeration och hjälp vargskadade jakthundar

Stenkullen(JJ) Vi närmar oss jul och julklappspaniken börjar kanske komma smygande. Varför då inte förena nöje med nytta. Ge bort en prenumeration av Jaktjournalen och dessutom bidra till att vargskadade jakthundar får ekonomisk stöd till veterinärvård.

Jaktjournalen har tagit fram ett bra erbjudande på en prenumeration på fyra nummer av Jaktjournalen för 199 kronor. 50 kronor går oavkortat till Stellafonden som hjälper ägare till jakthundar som attackerats av varg att betala veterinärkostnader.

– Vi tycker det är jättebra att Stellafonden finns och bistår drabbade jakthundsägare som får sin hund skadad av vargar. Veterinärvården kan bli kostsam och då är all hjälp man kan få välkommen, säger Daniel Sanchez, chefredaktör.

Samtidigt som du bidrar till en god sak får din kompis eller släkting också fyra nummer av Jaktjournalen rätt ner i brevlådan.

Stellafonden grundades när Andreas Lindgren, Fränsta som fick sin gråhund Stella attackerad av varg 2012. Många jägare ställde upp och bidrog med pengar för att täcka de utgifter Andreas fick. Pengarna som blev över fördes över till en fond som kom att kallas Stellafonden.

Klicka här för att komma till Julklappserbjudandet>>

 

 

ANNONS ▼
ANNONS ▼
AKTUELLT

300 sidor gratis jakt- och fiskereportage!

Nu släpps resebegränsningarna inom landet och för att fira det bjuder vi på 300 sidor Jakt- och fiskereportage – gratis! Här hittar du läsning från tidningarna Jaktjournalen, Fiskejournalen, Jaktmarker & Fiskevatten och Allt om Flugfiske.
ANNONS ▼