Fotoutställning med vildmarkstema

Falun (JJ) I sommar kommer JJ-medarbetaren och fotografen Lars-Göran Abrahamsson, Hofors, att ha en fotoutställning i Korså Bruk, Sundborn. Utställningen heter Möten i Vildmarken och är definitivt sevärd, inte minst för jägare då många av bilderna föreställer jaktbart vilt.

Utställningen öppnar den 22 juni och man kan titta på bilderna torsd-sönd mellan 12-18.

– Det ska bli jättekul att få visa upp flera års arbete i markerna runt om Hofors. Det är många bilder på mård, björn, duvhök, kungsörn och tjäder, berättar Lars-Göran.

Denna vackra mårdbild är en av många som kommer att visas på utställningen.
AKTUELLT

Bokmärk hemsidan – JJ-appen försvinner

Kungsbacka (JJ) Från och med den 18 augusti är det www.jaktjournalen.se som gäller. Då släcker vi nämligen ner vår nyhetsapp. På vår hemsida kommer nyheter, filminslag och radiointervjuer till sin rätt på ett betydligt bättre sätt. Se till att bokmärka sajten och skapa en ikon på hemskärmen på din mobil.

Björnjakten 2018 – Robert Salomonsson tror på Lillen

Dorotea (JJ) Den 21 augusti är det dags för björnjaktspremiär. I år får totalt 284 björnar fällas under licensjakten som får pågå som längst fram tills den 15 oktober. Jaktjournalen har checkat av hur några av Sveriges mer namnkunniga björnjägare förberett sig.

Annonser