Fortsatt debatt kring vargbeslut i Nordanstig

NORDANSTIG(JJ). Fortfarande kommer det in e-post till Nordanstig som handlar om kommunfullmäktiges beslut att verka för en vargfri kommun.

Kommunalrådet Stig Eng blir ständigt påmind om vargfrågan. Nyligen var det en taxichaufför utanför Stockholm som e-postade kommunen, han kan inte förstå kommunfullmäktiges beslut att verka för en vargfri kommun. 
Han påminner om att det finns sätt som är effektiva när det handlar om att skydda boskap från rovdjursangrepp. 

Alla de som skickar e-post till kommunen får ett standardsvar av Stig Eng. Svaret lyder: ” Jag har tagit del av dina synpunkter. Handlingar i ärendet finns tillgängliga på kommunens hemsida www.nordanstig.se.”

Det här uppger Hudiksvalls Tidning.

AKTUELLT

Bokmärk hemsidan – JJ-appen försvinner

Kungsbacka (JJ) Från och med den 18 augusti är det www.jaktjournalen.se som gäller. Då släcker vi nämligen ner vår nyhetsapp. På vår hemsida kommer nyheter, filminslag och radiointervjuer till sin rätt på ett betydligt bättre sätt. Se till att bokmärka sajten och skapa en ikon på hemskärmen på din mobil.

Björnjakten 2018 – Robert Salomonsson tror på Lillen

Dorotea (JJ) Den 21 augusti är det dags för björnjaktspremiär. I år får totalt 284 björnar fällas under licensjakten som får pågå som längst fram tills den 15 oktober. Jaktjournalen har checkat av hur några av Sveriges mer namnkunniga björnjägare förberett sig.

Annonser