Fångade varg på bild

Hallstavik(JJ) Markus Lundqvist fotograferade vad han tror var en varg vid Hallstavik. – Min förste tanke var; ”var är hundägaren” någonstans. Sedan fick jag se att djuret inte rörde sig som en hund, den mer galopperade fram, berättar Markus för Norrtelje Tidning/norrteljetidning.se.

Markus arbetar på Hallsta IK:s kansli och han studerade vargen under cirka 20 minuter på torsdag morgon. Vargen jagade två harar.

En jägare har tittat på bilden och bedömer att det är en varg. Flera rapporterar om varg i området har noterats den senaste tiden. 
Det här rapporterar Norrtelje Tidning/norrteljetidning.se.

AKTUELLT

Bokmärk hemsidan – JJ-appen försvinner

Kungsbacka (JJ) Från och med den 18 augusti är det www.jaktjournalen.se som gäller. Då släcker vi nämligen ner vår nyhetsapp. På vår hemsida kommer nyheter, filminslag och radiointervjuer till sin rätt på ett betydligt bättre sätt. Se till att bokmärka sajten och skapa en ikon på hemskärmen på din mobil.

Älgjaktsvinnarna klara

Kungsbacka (JJ) Varje höst lottar Jaktjournalen ut fem platser till tidningens älgjakt i Ströms Vattudal. Som vanligt är intresset mycket stort. Och de lyckliga vinnarna är…

Annonser