EXTRA! VARGAR DÖDADE 22-ÅRING!!!

Minst fyra vargar har dödat en 22-årig man som skulle ta en kvällspromenad. När mannen inte kom hem i utsatt tid sökte hans kamrater honom. När de hittade honom på vägen stod vargarna fortfarande och åt på kroppen, de chockades av synen de mötte!

Jaktjournalen kan som första svenska tidning avslöja den tragiska händelse när en grupp vargar dödade den 22-årige Kenton Carnegie i Kanada. Den tragiska vargattacken har inte nått Sverige tidigare trots en intensiv vargdebatt, för och emot varg.
Enligt Fish & Wildlife Service har ett 80-tal attacker skett tidigare, dock utan dödsfall.
De nu avslöjade händelserna kan komma att påverka även den svenska vargpolitiken. Läs allt om tragedin i nästa nummer av Jaktjournalen.
Tidningen finns hos prenumerant fredag den 21 april och i kiosk den 23 april.

AKTUELLT

Naturbevakare ångrar förhastat tjuvjaktsinlägg

När Rovdjursföreningen meddelade att varghanen i Juvbergsreviret sannolikt var tjuvjagad blev det hård tongång i facebooktråden. Naturbevakare Mats Hallin tyckte att "myndigheterna borde sluta dalta med dessa kriminella personer". Problemet är att vargen dog en naturlig död.

Debatt: Hur skulle det bli om alla tar lagen i egna händer?

Lagbrott ska utredas av polis och åklagare, inte av någon slags lynchmobb i media. Men det är extra allvarligt att man misskrediterar polis och åklagarväsendet, eller smutskastar tipsare, anser debattören i sin replik på tidigare debattartikel.

Nya jaktprov på gång i Vorstehklubben

Stenkullen (JJ) De senaste dagarna har det diskuterats flitigt i fågelhundsgrupper på sociala medier. Orsaken är att Vorstehklubben just nu ska ta fram förslag på nya jaktprov med inspiration från Tyskland.

Märkt varg hittad död i norra Värmland

Värmland (JJ) Enligt vad Jaktjournalen erfar har en av vargarna som förra vintern märktes i det så kallade Grenseviltsprojektet hittats död. Uppgifter gör gällande att polisen misstänker illegal jakt.

Annonser