EXTRA! VARGAR ATTACKERADE KVINNA MED BARN OCH HUND!

STOCKHOLM(JJ). En kvinna, hennes dotter och familjens hund har blivit attackerade av två vargar norr om Stockholm i dag på morgonen. Kvinnan och barnet ska ha klarat sig utan fysiska skador men hunden är troligen död. Det här rapporterar Aftonbladet.

Kvinnan var ute på promenad när en varg dök upp som attackerade hunden. Vargen bet tag i hunden och försvann med den.

Den andra vargen började springa mot barnvagnen, kvinnan sprang då i väg med vagnen samtidigt som hon skrek. Då ska vargen ha avvikit från platsen. 
Kvinnan chockades av händelsen. 

I dag på förmiddagen har både polis och länsstyrelsen undersökt platsen där attacken skedde. En rovdjursexpert är också ute och spårar för att försöka fastställa vad som hänt. 
Det här rapporterar Aftonbladet.

AKTUELLT

Hundstopp vid björnåtel ska skydda honor med ungar

Stockholm (JJ) Nu kommer en ny förklaring till varför det är förbjudet för björnhundar att ta upp spår vid åtel. Regeln ska skydda honor med ungar, säger Per Risberg, handläggare på Naturvårdsverket, i Jaktjournalens webbradio.

Unika filmsekvenser från björnskällning

Sveg (JJ) Benny Busk tog i fjol höst över den då drygt fyraåriga jämthundshanen Bamse. Då hade hunden aldrig tidigare skällt björn. Bennys första släpp med Bamse visade dock att hunden hade en dold talang. Nu i helgen lyckades Benny också filma ståndskallsarbete på björn med sin drönare.

Misstänks ha skadskjutit ko

Vimmerby (JJ) En ko hittades på lördagen så svårt skottskadad att hon fick avlivas. En jägare är misstänkt för att ha skjutit på kon.

Annonser