olycka

ANNONS ▼

Sagolik änglavakt – Urak överlevde bogskott

Floby (JJ) Hundförarens värsta mardröm inträffade när Mathias Dahl var inbjuden på vildsvinsjakt med sin spets Urak. En förlupen kula genomborrade bogen på hans hund. Men mirakel händer och kulan missade både lungor och ryggrad. En dryg månad efter olyckan jagar hunden på nytt.

Skadades när hjort attackerade

Linköping (JJ) Eftersöket på en skadad hjort blev dramatiskt när eftersöksjägaren plötsligt blev attackerad och landade så illa att räddningstjänst och ambulans fick inkallas. Olyckan inträffade utanför Sturefors i Linköpings kommun.
ANNONS ▼
ANNONS ▼

Nationella viltolycksrådet kräver ökat ansvar av bilister

Kungsbacka (JJ) I går berättade Jaktjournalen om eftersöksjägaren Per Sandbergs nära döden upplevelse i samband med ett eftersök på en trafikskadad älg. Nationella Viltolycksrådet anser att händelsen är mycket tragisk och poängterar bristen av förståelse för arbete på väg hos många bilister.

Ny otäck vapenolycka

Tyskland (JJ) En ny olycka med ett slutstycke som slungats i ansiktet på skytten har inträffat med en Blaser R93. Denna gång skedde olyckan i Tyskland och skytten fick föras akut till sjukhus med ansiktsskador.

Annonser