jaktföretag

ANNONS ▼

Unik pickup stulen

Bergsjö: Företaget Stellaburens vd Eric Råboms Chevrolet Silverado med hundkåpa på, stals igår eftermiddag precis utanför industrilokalen. Nu efterlyses den via sociala medier.
ANNONS ▼

Lundhs produktion blir Interjakt

Småländska hundgårdstillverkaren Lundhs Produktion har sedan ett par år också haft en traditionell jaktutrustningsförsäljning. Nu blir företaget i Hultsfred del i Interjaktkedjan.
ANNONS ▼

Interjakt stärker ställningen i Norge

Norge (JJ) Interjakt laddar för att öka tillväxten i Norge och nyanställer därför en Country Division Manager som ska leda utvecklingen vidare in i framtiden. – Vi har sökt en person som marknaden i Norge känner väl igen och här har vi träffat rätt, säger Interjakts koncernchef Jonas Ås .

Intropris går samman med Nord

Kungsbacka (JJ) Intropris, Racerback, ITAB Outdoor, Active Outfit och Jaktlust hamnar under samma bolag. Det blir resultatet av att Intropris köper Nord.

Z-aims lockmedelsverkstad fick nattlig påhälsning igen

Lycksele (JJ) För en knapp månad sedan gjorde polisen en räd mot jaktföretaget Z-aim i Lycksele eftersom de misstänkte att företaget hade en knarkfabrik på lagret. I natt fick Z-aim besök igen men denna gången av någon som sannolikt var sugen på att förse sig själv.

Ulkeröd – en undangömd bohuslänsk pärla

Hedekas (JJ) Med utsikt mot Kynnefjäll och omgiven av betesmarker och böljande kullar ligger Ulkeröds Gård. En fantastisk pärla där familjen Lyrdal inte sparat på krutet. För den jakt- och skytteintresserade som uppskattar expertis på alla plan är detta rätt ställe att spendera en helg.

Annonser