Garmin

Garmin växlar upp – nu kommer pejlen Alpha 200i

Förbättrad kartkapacitet, större skärm på 3.5” som kan läsas i solljus och programmerbara knappar. Det är några av förbättringarna på nya Alpha 200i. Enheten har också inReach satellitteknologi1 integrerat, vilket möjliggör tvåvägsmeddelanden och interaktiva SOS-aviseringar.
ANNONS ▼

Ny hundpejl från WeHunt

WeHunt lanserar en ny hundpejl - GPS Plus. Den kommer presenteras på Elmia Game Fair i Jönköping 30 maj – 1 juni. – Vi vågar påstå att detta är den mest kompletta lösningen för hundförare och jaktlag, säger Theodor Storm som är huvudutvecklare och vice VD på WeHunt.
LEDIGA TJÄNSTER
ANNONS ▼

Ny hundpejl från Garmin

Kungsbacka (JJ) Garmin introducerar en ny handhet - Alpha 50 med möjlighet spåra betydligt fler hundar, och dessutom snabbare än föregångaren. Dessutom blir det ny möjligt att följa hundar på navigationsskärm i bilen.
ANNONS ▼

Uppdaterad: Stoppar piratimporten av Astro

Kungsbacka (JJ) Post och Telestyrelsen gick nyligen ut och återkallade amerikanska T5 halsband till Garmins hundpejl. Nu uppmanas alla privatpersoner som har en amerikansk version av enheten att skicka in dessa till myndigheten för destruktion.

Amerikansk Garminpejl återkallas

Kungsbacka (JJ) En amerikansk version av Garmins T5 hundenhet som importerats och sålts i Sverige måste återkallas. Det kräver i alla fall Post och Telestyrelsen. Halsbandet sänder på samma frekvens som försvarsmakten använder, vilket är olagligt.