Erlandsson deltar på Jägareförbundets årsstämma

Jakt och jobbskapande står på schemat när landsbygdsminister Eskil Erlandsson talar på Svenska Jägareförbundets årsstämma i Hestra lördagen den 14 juni.

– Under två mandatperioder har vi i regeringen hunnit göra många förändringar när det gäller jakten. Vi har regionaliserat och delegerat vissa beslut gällande skyddsjakt och licensjakt till länsstyrelserna, vi har infört ett nytt älgjaktssystem och vi har på flera sätt tagit krafttag mot vildsvinen. Framöver ser jag ser också en stor potential där jakten och viltköttet kan skapa fler jobb på landsbygderna runt om i landet, säger landsbygdsminister Eskil Erlandsson

Jägareförbundet Jönköpings län står som värd för Svenska Jägareförbundets årsstämma i Hestra. Under årsstämman håller landsbygdsminsiter Eskil Erlandsson tal om regeringens jaktpolitik och jobbskapande kopplat till jakt och viltkött.

AKTUELLT

Jägare fann fullt utvecklat foster i dovhind

Västsverige (JJ) Ett jaktlag i Västsverige blev minst sagt konfunderade när de på en jakt i helgen passade en dovhind. De fann nämligen ett fullt utvecklat foster i henne. Med andra ord skulle hon kalva nu i dagarna, omkring tre månader senare än normalt.

Annonser