Drog tillbaka försäljningen – Astro Sweden bygger egen bunker

Skara (JJ) Det blev inte riktigt som optikförsäljaren Astro Sweden tänkt sig. Köpet av Kjells vapen i Götene gick inte i hamn. Nu bygger de därför vapenbunker och ammunitionslager i den befintliga butiken i Skara.

Astro Swedens personal framför nuvarande butik i Skara. Foto: Per Jonson

Det var i fjol som Skara företaget Astro Sweden gick ut med nyheten om att de köper Kjells vapen i Götene och på sikt flyttar den verksamheten till ett nytt jakt- och skyttecenter i Skara.

I slutet av förra veckan meddelade dock Kjells vapen i ett pressmeddelande att de fortsätter bedriva sin verksamhet och att någon försäljning inte är aktuell.

Detta medför nu att Astro Sweden snabbt måste tänka om. Nu bygger de därför en egen vapenbunker och ett ammunitionslager i den befintliga butiken i Skara.

Åtgärden ska enligt ägaren Christer Kjellner ses som ett mellansteg. Planerna på det nya skyttecentret fortskrider som planerat.

– Jag hoppas att det ska vara klart inom två år. Den nya vapenbunkern är flyttbar, och det är förstås en fördel att ha allt samlat även när vi ska flytta, säger Christer Kjellner till Nya Lidköpings Tidning.

Läs också:

Astro Sweden AB tar ett rejält kliv framåt

 

Dela artikeln via e-post

AKTUELLT

Bokmärk hemsidan – JJ-appen försvinner

Kungsbacka (JJ) Från och med den 18 augusti är det www.jaktjournalen.se som gäller. Då släcker vi nämligen ner vår nyhetsapp. På vår hemsida kommer nyheter, filminslag och radiointervjuer till sin rätt på ett betydligt bättre sätt. Se till att bokmärka sajten och skapa en ikon på hemskärmen på din mobil.

Älgjaktsvinnarna klara

Kungsbacka (JJ) Varje höst lottar Jaktjournalen ut fem platser till tidningens älgjakt i Ströms Vattudal. Som vanligt är intresset mycket stort. Och de lyckliga vinnarna är…

Annonser