Död hund hittades i brunn

Sundsvall(JJ) En död hund har hittats i en brunn i Kvisselby. Fyndet gjordes under tisdagen och det är okänt hur hunden hamnat i brunnen.

Det var några arbetare som gjorde fyndet.
– Fakta är att man har funnit hunden död. Vi vet inte exakt hur den har hamnat där, om den självmant gått ned i hålet eller om någon puttade ned den, säger Henrik Blusi, tf förundersökningsledare på polisen i Västernorrland, till SVT Mittnytt.

Det är oklart om hunden var död redan innan den hamnade där.
Det har upprättats en polisanmälan, rubriceringen är misstänkt djurplågeri.
Det här rapporterar SVT Mittnytt.

AKTUELLT

Ingrid 79 år fällde 20-taggare

Strömsund (JJ) Att åldern inte har någon betydelse är Ingrid Ludwig, 79 år, ett levande bevis på. I går fällde hon en riktig drömtjur på 20-taggar i Lillvikens Jaktlag, i norra Jämtland.

Det är den vikbara Tikkan polisen vill stoppa

Umeå (JJ) Andra vapen kan enkelt plockas isär och blir då kortare än Tikka T3 TAC A1. Men det är bössan med den vikbara kolven polisen vill stoppa. Nu ska saken upp i Kammarrätten och hittills har tvisten om Tobias Lindgrens licens kostat honom 74 000 kronor.

Vad är det för skogsfågel egentligen?

Norrbotten (JJ) Kusinerna Jonte Salomonsson och Joel Salomonsson från Gråträsk och Piteå i Norrbotten är ivriga skogsfågeljägare. I går fällde dock en skogsfågel de aldrig tidigare stött på. Inte ens fågelforskaren Martin Green kan med säkerhet säga vad det rör sig om.

Annonser