Boboshi släpper app för jägarexamen

Stockholm (JJ) - Jägarexamen är en heltäckande utbildningsapplikation för blivande jägare som ska ta jägarexamen och erfarna jägare som vill friska upp sina kunskaper. Alla frågor, svar och förklaringar i appen bygger i första hand på Svenska Jägareförbundets bokserie Nya Jägarskolan.

 

 
Jägarexamen innehåller 800 teorifrågor som påminner om frågorna på det riktiga provet. Frågorna är uppdelade i sex kategorier och täcker in samtliga delar av kurslitteraturen. För att uppmuntra djupinlärning så har två tredjedelar av frågorna en tillhörande förklaringsruta som ger mer detaljerad information på ämnet eller förklarar varför rätt svar är rätt och varför fel svar är fel.
 
Jägarexamen är en så kallad universalapp, den fungerar alltså lika bra på iPhone som på iPad, och har ett intuitivt, högupplöst och kompakt gränssnitt likt det i Boboshis framgångsrika utbildningsapplikationer iKörkort, iKörkort MC och Scuba Exam.
 
Jägarexamen kostar 99 kronor. Jägarexamen Lite är gratis men har ett begränsat innehåll.
 
INNEHÅLL
– 800 teorifrågor med massor av bildfrågor kopplade till fullskärmsbilder
– Över 500 utförliga förklaringar till frågorna
– Sex kategorier: Jägaren, Viltet, Jakten, Vapen och skytte, Jakthunden samt Lagen
– Detaljerad, överskådlig och pedagogisk rättning med utförliga förklaringar
– Detaljerad svarsstatistik
– Slumpad placering på alla svarsalternativ
– Automatisk sparfunktion som ger dig möjlighet att återuppta påbörjade prov
– Inbyggd funktion för att utmana vänner på Facebook eller via mail
– Kompakt universaldesign anpassad för både iPhone och iPad
– Intuitivt, vackert och högupplöst gränssnitt
Jägarexamen är en fristående utbildningsapplikation utvecklad av Boboshi och har ingen koppling till Svenska Jägareförbundet.
 
Om Boboshi
Boboshi startades hösten 2009 av tre barndomsvänner med olika professionella och akademiska bakgrunder men en gemensam passion för IT och entreprenörskap. Vårt mål är att producera originella, innehållsrika och användarvänliga applikationer av högsta kvalité till både den svenska och internationella marknaden.
 

AKTUELLT

Bokmärk hemsidan – JJ-appen försvinner

Kungsbacka (JJ) Från och med den 18 augusti är det www.jaktjournalen.se som gäller. Då släcker vi nämligen ner vår nyhetsapp. På vår hemsida kommer nyheter, filminslag och radiointervjuer till sin rätt på ett betydligt bättre sätt. Se till att bokmärka sajten och skapa en ikon på hemskärmen på din mobil.

Älgjaktsvinnarna klara

Kungsbacka (JJ) Varje höst lottar Jaktjournalen ut fem platser till tidningens älgjakt i Ströms Vattudal. Som vanligt är intresset mycket stort. Och de lyckliga vinnarna är…

Annonser