Blaser R8 – en av vårens stora vapennyheter!

r8.hel.web.jpgNormark Scandinavia AB lanserar Blaser R8, en vidareutveckling av den mycket populära R93 studsaren. JJ jobbar just nu med en test som kommer senare i vår i tidningen.

Blaser R8 har utvecklats på en rad punkter jämfört med de tidigare modellerna. Den kanske viktigaste förbättringen är det löstagbara magasinet som även har avtryckarsystemet integrerat. En viktig detalj för säkerhet som ger möjligheter för ökad transportsäkerhet.

r8.jpgR8 har en rak stock och något brantare pistolgrepp som ger god ergonomi. I dagsläget finns Blaser R8 i Black Edision som kostar från 57 900. Under hösten kommer R8 Standard med ett pris från 35 600 kronor. Under 2011 kommer syntetmodellerna.

Blaser R8 har samma heltäckande kaliberutbud som R93.

AKTUELLT

Därför sitter Hedin häktad för illegal vargjakt

Västmanland (JJ) Nu offentliggörs uppgifter kring varför industriledaren och vargdebattören Karl Hedin sitter häktad misstänkt för illegal vargjakt. – Skämtsam jargong och missuppfattning, sammanfattar Hedins advokat, Sven Severin.

Nu ska Sveriges bästa harhund koras

Vrigstad (JJ) Nu är det snart dags för årets stora Stövarmästerskap, Stövar-SM för harhundar. Imorgon invigs arrangemanget i Vrigstad och Jaktjournalen finns naturligtvis på plats.

Annonser