Åre Bössmakeri blir Interjaktbutik

Bolaget Scandinavian Hunting & Outdoor AB fortsätter att växa och ta marknadsandelar i regionen. Nu blir Åre Bössmakeri den tredje Interjaktbutiken i koncernen. Sedan tidigare finns man i Östersund och Sollefteå.

Därmed har man på bara ett år växt till tre butiker och med den nya butiken utanför Åre tar man ett starkt grepp om regionen mellersta Norrland.

– Vi är oerhört stolta att få med Filip Örnerkrans, Stefan Zelei och Åre Bössmakeri i gruppen. Här finns en genuin och enastående kunskap om vapen och jakt. Det blir ett stort mervärde både för våra och Interjakts nationella kunder, säger Kevin Kirk, vd för Scandinavian Hunting & Outdoor AB.

Filip Örnerkrans, som drivit Åre Bössmakeri sedan 1999, är en av Sveriges skickligaste och mest erfarna bössmakare. I Undersåker utanför Åre erbjuder man jakt- och fiskeutrustning samt bössmakeri och annan service.

– Bredare utbud och sortiment och ännu bättre service för våra kunder är några av fördelarna med det nya samarbetet för oss lokalt här i Åre. Sedan hoppas jag att vi ska kunna bidra med expertis och med bössmakeri och service till Interjakts befintliga kunder i Östersund, Sollefteå och i resten av Sverige, säger Filip Örnerkrans.

 

AKTUELLT

Hemmaseger på Stövar-SM

Vrigstad (JJ) Det har varit två fantastiska provdagar i skogarna utanför Vrigstad i Småland. Efter ett rafflande upplopp stod det till slut klart att lokala hamiltontiken Bärimilla Kelly och ägare Bjarne Engström stod som segrare.

Därför sitter Hedin häktad för illegal vargjakt

Västmanland (JJ) Nu offentliggörs uppgifter kring varför industriledaren och vargdebattören Karl Hedin sitter häktad misstänkt för illegal vargjakt. – Skämtsam jargong och missuppfattning, sammanfattar Hedins advokat, Sven Severin.

Annonser