Ännu en vapenskåpsstöld

Linköping(JJ) Ett vapenskåp har stulits från en bostad i Tannefors. Detta är ännu en i raden av flera liknande stölder runtom i landet av just vapenskåp.

I går eftermiddag fick polisen larm om stölden. De boende upptäckte inbrottet när de kom hem efter att ha varit bortresta.
– De hade brutit upp ett källarfönster och tagit sig in den vägen, säger Jan Fryksén, vakthavande befäl vid polisen, till Corren.se.

Det fanns flera vapen i skåpet. I dag kommer polisen att göra en undersökning av brottsplatsen. Det här rapporterar Corren.se.

AKTUELLT

Ingrid 79 år fällde 20-taggare

Strömsund (JJ) Att åldern inte har någon betydelse är Ingrid Ludwig, 79 år, ett levande bevis på. I går fällde hon en riktig drömtjur på 20-taggar i Lillvikens Jaktlag, i norra Jämtland.

Det är den vikbara Tikkan polisen vill stoppa

Umeå (JJ) Andra vapen kan enkelt plockas isär och blir då kortare än Tikka T3 TAC A1. Men det är bössan med den vikbara kolven polisen vill stoppa. Nu ska saken upp i Kammarrätten och hittills har tvisten om Tobias Lindgrens licens kostat honom 74 000 kronor.

Vad är det för skogsfågel egentligen?

Norrbotten (JJ) Kusinerna Jonte Salomonsson och Joel Salomonsson från Gråträsk och Piteå i Norrbotten är ivriga skogsfågeljägare. I går fällde dock en skogsfågel de aldrig tidigare stött på. Inte ens fågelforskaren Martin Green kan med säkerhet säga vad det rör sig om.

Annonser